Designer Forum flytter til Bella Center

%

De seneste år har vi oplevet et Designer Forum i rivende og positiv udvikling og vi kan derfor med begejstring afsløre at vi fra det nye år rykker til Bella Center – det giver os ikke kun mere plads, men placerer messen lige midt i Bellakvarter, vores helt egen, spændende bydel, som skyder op omkring Bella Center. Vi glæder os derfor til at byde jer indenfor i sidste weekend af marts fra d. 29. til d. 31.

De flere kvadratmeter er ikke den eneste fordel ved at rykke ind i nye rammer – Designer Forum bliver nu en integreret del af hele vores projekt, som trækker på både sport, kunst og mode. Man vil selvfølgelig kunne genkende alle elementer fra Designer Forum, også nyligt lancerede The View, vores sports, leisure og lifestyle område, men samtidig udnytter vi synergierne fra vores mange initiativer, når vi gør den bedste outletmesse i Danmark endnu bedre.

Designer Forum er ligeså tilgængeligt som altid, da indgangen til messen ligger et stenkast fra metro og bus, så man kan nå lige til døren.

Vi glæder os til at se jer til marts, hvor vi slår dørene op til et nyt og forbedret Designer Forum!

%

Billetsalget åbner
i uge 9

Bella Center Copenhagen,
Center Boulevard 5,
2300 København S

MENU