Åbningstider

Fredag 16-20   |   Lørdag 10-17   |   Søndag 11-16

Masser af kendte & lækre designbrands

Designer Forum er et af Danmarks største outlet-events med fantastiske tilbud på tøj, sko og tilbehør til både ham og hende. Spar op til 80% på både unikke kollektionsprøver fra den nye sæson og på restpartier fra tidligere sæsoner. Billetterne sælges fra 24. februar - og husk at der kun er et begrænset antal billetter til vores VIP event fredag, med fest og farver til at understøtte den gode shoppestemning.

Køb din billet online...

VIP-Billet

VIP-event fredag den 31. marts fra kl. 16–20 og kom først til de eksklusive tilbud. Der er et begrænset antal billetter til salg.

FORDEL VED KØB AF BILLET ONLINEKøb din billet online og kom ind på messen før alle andre.

Online forsalg: 120,-

VIP-billet er personlig og gælder alle 3 dage. Alle børn under 12 år skal have egen VIP billet.

Lørdagsbillet

Med en lørdagsbillet får du mulighed for at shoppe hele lørdag den 1. april. Du finder masser af kendte og lækre designerbrands på Designer Forum, og der fyldes op med nye varer hver dag.
FORDEL VED KØB AF BILLET ONLINE: Køb din billet online og kom ind på messen før alle andre.

Online forsalg: 70,-

Pris kr. 70,- i døren. Fra kl. 15.00 kan du i døren købe en billet til kr. 35,- som giver adgang til Designer Forum de sidste 2 timer . Børn u/12 år gratis ifølge med voksen (max. 2 børn pr. voksen m/billet).

Søndagbillet

Med en søndagsbillet får du mulighed for at shoppe hele søndag den 2. april. Du finder masser af kendte og lækre designerbrands på Designer Forum, og der fyldes op med nye varer hver dag.
FORDEL VED KØB AF BILLET ONLINE: Køb din billet online og kom ind på messen før alle andre.

Online forsalg: 50,-

Pris kr. 50,- i døren. Fra kl. 14.00 kan du i døren købe en billet til kr. 25,- som giver adgang til Designer Forum de sidste 2 timer. Børn u/12 år gratis ifølge med voksen (max. 2 børn pr. voksen m/billet).

Stay updated og vind....

Hver måned trækker vi lod om lækre præmier blandt vores newsletter abonnnenter. Du får direkte besked i din mailboks om brands, billetsalg og nye tiltag på Designer Forum, du kan kombinere dit abonnement med andre emner, som du gerne vil høre mere om - og du har chancen for at vinde fede præmier!